Njut av en fullständig spaupplevelse – utan att lämna hemmet!

Många av oss drömmer inte om annat än att kunna koppla av i en varm bubbelpool efter en hård arbetsdag. Men att åka iväg till ett spa är något de flesta av oss varken har tid eller pengar till att göra kontinuerligt. Vilken tur att det finns andra sätt att njuta av en spa-dag på, helt utan att lämna hemmet! 

Med spabad från pentland.se kan du omvandla din terrass eller källare till ett imponerande ute- eller inne spa. Då har du alltid en plats att söka dig till efter en hård arbetsdag. Eller bara vilken dag som helst då du känner att din kropp och ditt sinne behöver en paus. 

Idag är det många som väljer badtunna såväl som jacuzzi som en form av rekreation i hemmet. Det är inte konstigare än att du köper träningsmaskiner, bygger grillkåta eller ett växthus för att syssla med hobbys som du tycker om.

Koppla av och omsluts av bubblor 

Vi lever i ett samhälle där det krävs att man konstant är igång och gärna har massvis av bollar i luften. Vi ska producera under arbetsdagen samtidigt som vi ska ha tid över till familj, bostad, vänner och gärna träning. Men hur ska man ha tid med allt som vardagen erbjuder om man samtidigt ska ta hand om sig själv?

Det är knappast någon som har tid över att åka iväg på retreats flera gånger årligen för att koppla av och låta kroppen återhämtas. Samtidigt har den rådande pandemin gjort det omöjligt för många av oss att åka utomlands – och vi vet alla hur det blir när man “semestrar” hemma. Finns det en dator att tillgå sitter vi där och jobbar, tyvärr.

bubbelbad

Med ett spabad i hemmet kan du dock se till att du får den avkoppling du faktiskt behöver då och då. Med ett spabad installerat kan du sjunka ner i det varma, gärna bubblande, vattnet och ta det lugnt för första gången på länge. Perfekt för den som behöver fly vardagen en timme eller två – utan att lämna hemmet! 

Njut i din ensamhet eller tillsammans med någon

Till skillnad från en dusch eller ett badkar finns det plats för fler än en i ett spabad. Då kan du sjunka ner i spabadet tillsammans med partnern och tillsammans kan ni unna er en stunds avkoppling.

Eller varför inte samla hela familjen och/eller kompisgänget för en timmes spabadande? Blanda lite drinkar, spela musik i bakgrunden och njut av varandras umgänge samtidigt som ni åtnjuter bubblorna som omsluter er. 

Om du, som många andra, föredrar att koppla av helt ensam – ja då är det bara att göra det! Ta på dig en morgonrock och ett par tofflor om fötterna och bege dig till ditt hemmaspa tidigt om morgonen eller kvällen när resten av hushållet sover.

Tänd några ljus, häll upp ett glas vin och njut av att koppla av helt själv. Du förtjänar att bli ompysslad och glöm inte alla de hälsofördelar som faktiskt medföljer en spadag. Genom att koppla av sänker du pulsen och blodtrycket. Det räcker gott och väl med högre puls 30 minuter per dag!

I ditt spabad kan du låta dina eventuella fysiska smärtor att försvinna genom värmen och bubblorna. 

Samtidigt försvinner givetvis också alla dina psykiska bekymmer när du verkligen tar det lugnt. Säg farväl till ilska (så lever du längre), frustrationer och bekymmer med ditt nya hemmaspa. 

kokosbad