Få kolsyrat vatten direkt från din kran!

Drick kolsyrat vatten direkt från din kran. Du kan installera en kran i ditt hem som tillåter dig välja mellan kolsyrat vatten och vanligt dricksvatten. Detta är mycket enklare än att till exempel använda en Sodastream som dessutom tar upp plats på diskbänken.

Kolsyrat vatten är ett uppfriskande alternativ till andra söta drycker som läsk, juice och energidrycker. Drick det iskallt med några isbitar för den ultimata känslan en varm sommardag!

Kolsyrat vatten i kranen med Grohe Blue Home

Grohe Blue Home är ett system för kolsyrat vatten direkt ur kranen som ger dig enkel tillgång till friskt och kolsyrat vatten från din kökskran. Systemet består av en filterpatron och en separat dispenser som ansluts till ditt befintliga vattensystem.

Filterpatronen tar bort alla skadliga partiklar och kemikalier från ditt vanliga vatten. Detta gör det säkert att dricka vattnet. Det blir kanske bättre än vanligt! Dispensern levererar sedan det renade vattnet med den nivå av kolsyra som du har valt direkt ner i ditt dricksglas.

Det finns olika typer av Grohe Blue Home-system så du kan hitta ett som passar just dina behov och ditt kök. Med Grohe Blue Home kan du njuta av friskt kolsyrat vatten direkt ur din egen kökskran.

dricksglas
Håll glaset direkt under kranen för kolsyrat vatten!

Fördelarna med att ha kolsyrat vatten i kranen

Att ha kolsyrat vatten direkt från kranen innebär många fördelar. För det första är det ett bekvämt sätt att få tillgång till kolsyrat vatten utan att behöva använda en separat maskin. Det spar tid och pengar eftersom du inte längre behöver köpa flaskor med kolsyrat vatten. Du kan även smaksätta vattnet vilket gör det till ett alternativ för läsk.

När du gör din egen läsk har du större kontroll över hur mycket socker den innehåller. Du kan på så sätt minska din sockerkonsumtion och det är bra för din kropp. Att ha tillgång till rent och friskt kolsyrat vatten direkt från kranen kan också hjälpa dig att uppnå din dagliga rekommenderade mängd av vätska.

Om du brukar göra eget kolsyrat vatten med en maskin så kanske du upplever att det blir mycket disk och rengöring. Det blir det inte då du bara kan hålla fram ett glas och då drickan direkt i det. Fast mindre för diskmaskinen blir det inte nödvändigtvis eftersom du kan vilja blanda med smak och hälla på flaskor.

Vad krävs för att underhålla ett system med kolsyrat vatten i kranen?

För att underhålla ett system med kolsyrat vatten i kranen måste du först och främst se till att det finns en lämplig filteranordning installerad. Detta filter bör bytas ut regelbundet för att säkerställa att det inte finns några skadliga partiklar i det som kan skada systemet.

Det är också viktigt att hålla koll på pH-värdet i vattnet. Om pH-värdet är för högt eller för lågt kan det leda till problem med smak och doft av det kolsyrade vattnet. Filtret bör också rengöras regelbundet för att undvika blockeringar som kan orsaka tryckförseningar eller andra problem. Slutligen måste du se till att den kolsyrade tanken har rätt nivåer av syre och koldioxid för optimal prestanda.

Kolsyrat vatten direkt från kranen? Det låter helt otroligt! Med detta kan du njuta av en god och uppfriskande dryck hela tiden. Vad är ditt favoritrecept för att göra en smakrik drink med kolsyrat vatten?