Små gasolkylskåp som passar i husvagnen såväl som i fritidshuset

Ett mindre kylskåp kan man behöva i flera olika sammanhang men gasdrivet är enbart till för de tillfällen då man inte alltid har tillgång till el. Om man har ett fritidshus utan el så kan man satsa på ett gasolkylskåp som drivs med gas.

Det här är den typ av kylskåp som man använder i husvagnar och i husbilar. Man kan få ett skåp som är så litet som 60 liter. Trots att gasolkylskåpet kanske inte erbjuder mer än 100 liters utrymme så kan man även få ett frysfack vilket kan vara kanon då man vill ha lyx som glass på semestern i husbilen.

Man får räkna med att ett litet gasolkylskåp bränner omkring 5-10 gram gasol per timme och därför så måste man förstås utrusta husbilen, husvagnen eller fritidshuset med gasolflaskor. Det här ska vara enkelt gjort, men tänk på att ha dubbla så att du inte står utan ute i skogen då båda plötsligt är tomma för att du inte fyllde på inför resan.

Du kan också installera en förbränningstoalett på gas som du använder i ditt fritidshus. På så vis har du alla bekvämligheter som du känner att du måste ha även då du är ute och campar eller lever friluftsliv.