Om oss

Välkommen till Hemprodukter.info! Detta är en sajt som har varit med ett bra tag nu. Redan 2016 kom de första skisserna för en sajt som skulle ha en avdelning för varje rum.

Hemprodukter lanserades av Rebecca för många år sedan och har sedan dess vuxit och blivit till ett projekt där flera experter och passionerade delar med sig av kunskaper och tankar omkring hem och trädgård.

Vårt mål är att erbjuda information om allt som rör hemmet och trädgården. Därmed är detta en ganska bred sajt. Vi har en förkärlek för lösningar som är bra för dig såväl som miljön men kan också diskutera sådant som en del skulle kunna kalla för onödigt lyx.

Vi vet att vi har en enorm styrka i att vara ett så brett team. När vi angriper ett nytt ämne så är det inte sällan så att vi samarbetar för att få olika synvinklar och därmed en mycket bättre källa för information för dig.

Vill du vara med och skriva eller dela med dig av dina kunskaper här på Hemprodukter? Vi lovar inget men det är klart att du ska ta kontakt!