Laga mat i hemmets olika rum!

Har du tänkt på att det inte bara är köket som kan användas för att laga mat i ditt hem? Hemmet har faktiskt flera rum där matlagning kan pågå titt som tätt. Både inomhus och utomhus. Låt oss ta en titt på några spännande exempel på matlagning i hemmets olika rum…

Vardagsrummet

Ställ fram en fondue och laga mat direkt på matsalsbordet! Allting kan göras direkt i vardagsrummet där ni sitter med gäster och myser. Faktum är att man kan göra en hel del direkt på matbordet. Det går ju att smälta choklad i en chokladfontän och doppa jordgubbar till efterrätten utan att gå ut i köket.

Balkongen eller bersån

Med en bra grill blir det komplett middag. Det går att grilla med en smart elektrisk grill om ni vill undvika rökutveckling. Grillen kan användas för allt från kött till grönsaker. Många tycker att det blir mycket roligare med middag på detta vis.

Här har vi också ett exempel på hur maten kan tillredas i ett annat rum där ni också äter. Bord och stolar finns alldeles vid grillplatsen och det går snabbt att servera hungriga gäster!

Sovrummet

I sovrummet kanske vi inte äter stora måltider då det trots allt är en plats där vi vill sova. Men visst kan det sitta fint med något gott att dricka eller knapra på även i detta rum. Med en snabbkokare är det enkelt att ordna med en snabb-soppa eller te vid sängkanten.

Det kan också vara roligt med bubbeldricka och annat kul som kan finnas i en minibar som ställs in i sovrummet. Det blir lite som på ett hotellrum fast hemma.