God förvaring för mindre fordon

En familj kan ha gott om fordon. Det är inte bara de som har körkort som använder sig av hjul som drivs av bensin eller el. Föräldrar kan köra allt från bil till elmoped. Och de som är lite yngre roar sig med elektrisk skateboard, hoverboard och sparkcykel med motor. Det här är fordon som behöver god förvaring.

Smart förvaring för de elektriska fordonen

Det kan bli störande när elcykeln, hoverboard och Segway ska samsas i vardagsrummet. Särskilt då de inte behöver laddas. Det kan också finnas skäl till att man inte vill att prylar som lite tyngre skateboards och hoverboards ska förvaras i barnens rum.

Men att slänga elektriska fordon på gräset framför ytterdörren är inte att rekommendera. Inte bara för att stöldrisken ökar. Det gäller ju att skydda utrustningen från det slitage som kan uppstå då ett fordon utsätts för vind, vatten och smutspartiklar i luften.

Några bra platser att förvara på kan vara:

  • Ett utomhusförråd – Det är smart om det är ett förråd som man kan låsa. Då minskar risken för att en tjuv tar sig in och plockar på sig de elektriska fordonen.
  • I en större garderob – Om det finns en större garderob eller ett förrådsrum i nära anslutning till husets ingång så är det här också en bra plats. Kanske går det att omvandla ett större skafferi eller pentry till förvaring för elektriska fordon och prylar.
  • Veranda – Om det finns plats under verandan för förvaring så kan detta också vara ett alternativ att se lite närmre på.
  • Garage – När det finns ett garage så är det den naturliga platsen för allt från elmopeder till elektriska skateboards. Se bara till att röja på golvet så blir det mer utrymme för familjens alla åkdon!

Bygg ett skräddarsytt förråd på tomten

Det finns goda anledningar till att investera i ett förråd. När du bygger ett eget så får du bättre kontroll över hur stort det kommer att vara och vilken typ av inredning det kommer att ha. Det finns också färdiga plastförråd med fönster och dörrar som kan vara smidiga att beställa. De ger ett gott skydd till elektriska fordon som ni inte vill ha in i huset, men som inte bör stå utomhus i ur och skur.

Förvara Segway i ett skräddarsytt förråd!

Elmoped Viarelli GT1E

Kör snabbt, säkert och billigt med förvaring direkt under sadeln

✓ Otroligt prisvärd!
✓ Kraftfullt batteri
✓ Billig drift

populär

Vespa Elettrica 45km/h

Kör ECO, backa för parkering och njut av snyggaste moppen!

✓ Fantastisk prestanda
✓ 100 km med en laddning!
✓ Lång hållbarhet på batteri

Drax Stealth klass 1

Kul körning med snabb och härlig acceleration och riktigt god stötdämpning

✓ Bästa stötdämpningen
✓ God styrka
✓ Så snygg design!

Elmoped Viarelli 60V

Smidig, säker och snabb mopedkörning som är både ekonomisk och kul

✓ Bekväm sits
✓ Mätbart med bensindrift
✓ Lågt servicebehov

NIU N-Sport Automat

Kör snabbt och tyst med en riktigt snygg elmoped!

✓ Minimal service och underhåll
✓ Billig drift
✓ Snabb acceleration

populär

MONZTRO 45 km/h

Sann körglädje med snabb, smidig och snygg mopeddesign

✓ Sportig elmoped
✓ Riktigt fin väghållning
✓ Snabb!

populär